«Στραβοπάτησε» η Γιουνάιτεντ

Δεν μπόρεσε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αφού ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Φούλαμ στον αγώνα που διεξήχθη στο «Craven Cottage».



«Στραβοπάτησε» η Γιουνάιτεντ

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ξεκίνησαν με τον ιδανικότερο τρόπο το παιχνίδι αφού «ευτύχησαν» να προηγηθούν μόλις στο 11ο λεπτό με τέρμα που πέτυχε ο Πολ Σκόουλς. Η Φούλαμ δεν μπόρεσε να απαντήσει άμεσα και έτσι οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδύτηρια με το σκορ να είναι στο 1-0 για την ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργιουσον.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και κατάφεραν να φέρουν στο ματς στα ίσα με γκολ που σημείωσε ο Σίμον Ντέιβις στο 57ο λεπτό. Όπως ήταν λογικό η Γιουνάιτεντ προσπαθούσε να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα που θα της έδινε την νίκη. Πράγματι, μετά από την συμπλήρωση 84 λεπτών παιχνιδιού, ο Χάνγκελαντ έκανε το λάθος και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κοντσέσκι δίνοντας έτσι εκ νέου το προβάδισμα στους «μπέμπηδες». Όμως, ο ίδιος ποδοσφαιριστής στις καθυστερήσεις «διόρθωσε» το λάθος του και ισοφάρισε σε 2-2 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Οι αρχικές ενδεκάδες των δυο ομάδων:

Φούλαμ: Κοντσέσκι, Πάντσιλ, Χάνγκελαντ, Στόκντεϊλ, Μέρφι, Νταφ, Χιουζ, Ετούχου, Ντάμσεϊ,Ζαμόρα, Ντέιβις.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Φαν ντε Σαρ, Εβρά, Βίντιτς, Έβανς, Ο’Σέι, Παρκ, Σκόουλς, Φλέτσερ, Ερνάντεζ, Βαλέντσια, Μπερμπάτοφ.

TAGS: