«Αποθέωσε» Αντεμπαγιόρ ο Σέργουντ
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ ο Τιμ Σέργουντ, αμέσως μετά το νικηφόρο 3-1 της Τότεναμ επί της Σουόνσι για την 22η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο επιθετικός από το Τόγκο πήρε για ακόμα ένα ματς από το χέρι τους Λονδρέζους και με δύο γκολ αποτέλεσε τον μεγάλο πρωταγωνιστή στην εκτός έδρας επικράτηση (3-1) επί τω ν «κύκνων», που έφερε την ομάδα του Σέργουντ ισόβαθμη με τη Λίβερπουλ στην 4η θέση του πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ.
«Είναι εξαιρετικό τόσο για τον ίδιο, όσο και για την ομάδα. Βρίσκεται σε εντυπωσιακή κατάσταση αυτό το διάστημα και σίγουρα απολαμβάνει το παιχνίδι. Είναι χαρούμενος και συνεχίζει να σκοράρει» δήλωσε αρχικά ο τεχνικός της Τότεναμ και συνέχισε αναφερόμενος στο παιχνίδι: «Νομίζω ότι τα πήγαμε πολύ καλά. Αν και η Σουόνσι είχε κάποιες καλές στιγμές στο πρώτο μέρος, θεωρώ πως εμφανιστήκαμε όπως έπρεπε για να έρθει τελικά η νίκη».