Εκνευρισμένος ο Ζαχά

Έξαλλος με την άρνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τον παραχωρήσει δανεικό, εμφανίζεται ο Γουίλφριντ Ζαχά! Ο νεαρός επιθετικός που από το καλοκαίρι δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ντέιβιντ Μόγιες, θα ασκήσει πίεση στη διοίκηση του συλλόγου, προκειμένου να φύγει από το «Ολντ Τράφορντ».   



Εκνευρισμένος ο Ζαχά

Παρά το γεγονός πως δεν χρησιμοποιείται ακόμα και τώρα που οι Φαν Πέρσι και Ρούνεϊ δεν είναι διαθέσιμοι, ο Ντέιβιντ Μόγιες δεν θέλει να αφήσει τον Ζαχά να παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα με τη μορφή δανεισμού.

Ο Άγγλος φορ, θέλει να αποχωρήσει από τους «κόκκινους διαβόλους» για να πάρει παιχνίδια και να βρει τη χαμένη του αυτοπεποίθηση, ωστόσο, ενημερώθηκε πως δεν υπάρχει πρόθεση από πλευράς του συλλόγου να τον αφήσουν να πάει κάπου αλλού.

Αυτό, τον εκνεύρισε πάρα πολύ και εμφανίζεται έτοιμος να κάνει ό,τι μπορεί να και να ασκήσει πίεση στη διοίκηση της Γιουνάιτεντ ώστε να αγωνιστεί αλλού μέχρι το καλοκαίρι.

Η Κάρντιφ έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον παίκτη, ο Σόλσκιερ τον θέλει μαζί του στους «bluebirds», αλλά μέχρι στιγμής, τα εμπόδια που βάζουν οι άνθρωποι των Πρωταθλητών Αγγλίας, καθιστούν ανέφικτη τη μεταγραφή.