Θέλει εθνική ο Μπάρι

Την επιθυμία του να ξαναφορούσε τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας εξέφρασε ο μέσος της Έβερτον, Γκάρεθ Μπάρι.



Θέλει εθνική ο Μπάρι

Επιστροφή με το εθνόσημο στο στήθος θέλει να κάνει ο Γκάρεθ Μπάρι, ο οποίος μίλησε ανοιχτά για την επιθυμία του να επιστρέψει στα «τρία λιοντάρια» μετά από πολύ καιρό, έχοντας χάσει και το Euro του 2012, λόγω τραυματισμού.

«Ναι σίγουρα θα είμαι διαθέσιμος. Δεν έχω μιλήσει με τον προπονητή μετά το Euro, οπότε θα δούμε. Ο Χότζον ξέρει πως παίζω, οπότε η περίπτωσή μου δεν είναι σαν ενός νέου» σχολίασε ο μέσος που με τον δανεισμό του από την Μάντσεστερ Σίτι στην Έβερτον βλέπει μια μικρή πιθανότητα για την επιστροφή, και πρόσθεσε:

«Έχει επιλέξει κάποια άτομα σωστά ώστε να προκριθεί η ομάδα και είμαι σίγουρος πως θα μείνει σε αυτά. Αλλά πράγματα μπορεί να συμβούν και εάν χρειαστεί έναν παίκτη, σίγουρα θα είμαι εκεί. Απλώς θα περιμένουμε και θα δούμε».

Όσον αφορά το αν θα παραμείνει στο «Γκούντισον Παρκ» και μετά την ολοκλήρωση της σεζόν, κατέληξε: «Είναι μία συζήτηση που θα γίνει στο τέλος. Όταν υπέγραψα ο Μαρτίνεθ μου είπε ότι δεν θα υπάρχει πίεση επί τούτου. Απολαμβάνω να δουλεύω μαζί του, έχουμε ένα εξαιρετικό σύνολο και ο σύλλογος είναι φανταστικός. Οπότε από αυτήν την οπτική όλα είναι τέλεια».