«Ο Μπάρκλεϊ πρέπει να πάει στο Παγκόσμιο»

«Μέλι» έσταξε για τον συμπαίκτη του στην Έβερτον, Ρος Μπάρκλεϊ, ο Γκάρεθ Μπάρι, λέγοντας πως ο νεαρός μέσος πρέπει να πάρει μία θέση στο ρόστερ της Αγγλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο, εκφράζοντας αισιοδοξία πως θα τα καταφέρει.



«Ο Μπάρκλεϊ πρέπει να πάει στο Παγκόσμιο»

Η σεζόν είναι εξαιρετική για τον Ρος Μπάρκλεϊ, ο οποίος «έλαμψε» και στο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στην ΚΠΡ, κάτι το οποίο ανταμείφτηκε με την πρώτη του χρονιά στην… μεγάλη εθνική Αγγλίας, όπου μετράει πλέον τρεις εμφανίσεις.

Μιλώντας για τον συμπαίκτη του στα «ζαχαρωτά», ο Γκάρεθ Μπάρι δήλωσε πως ο 20χρονος πρέπει να έχει μία κρατημένη θέση για το Παγκόσμιο του Ρίο το ερχόμενο καλοκαίρι και εξέφρασε την αισιοδοξία του πως θα τα καταφέρει και θα πραγματοποιήσει ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά του.

«Ανυπομονώ για το δεύτερο μισό με τη φανέλα της Έβερτον. Δεν έχω αναμειχθεί με την εθνική εδώ και 18 μήνες. Αλλά για μένα ο Ρος πρέπει να έχει σίγουρα μία θέση σε αυτό το αεροπλάνο. Και αν συνεχίσει έτσι, είμαι σίγουρος ότι θα είναι εκεί» σχολίασε αρχικά ο δανεικός από τη Μάντσεστερ Σίτι μέσος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Είμαι σίγουρος ότι ο Χότζον ξέρει για τον Ρος και το τι θα μπορούσε να κάνει στους αντιπάλους, με τις φυσικές του ικανότητες. Η αυτοπεποίθησή του μεγαλώνει όσο προχωράει η σεζόν.

Νομίζω πως θα έχει θετική επιρροή για τον ίδιο το να δουλεύει στο πλάι ενός τέτοιου προπονητή, όπως ο Μαρτίνεθ. Όσο περισσότερα μάθει για το παιχνίδι και τη θέση, τόσο περισσότερο θα βελτιωθεί».