Στα παλιά… λημέρια ο Ζιλμπέρτο Σίλβα

Συμμετοχή στην τελευταία προπόνηση της Άρσεναλ, εν όψει του ντέρμπι με την Τότεναμ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, πήρε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, που φορούσε τη φανέλα του συλλόγου έως και το 2008.



Στα παλιά… λημέρια ο Ζιλμπέρτο Σίλβα

Έναν παλιό γνώριμο της ομάδας είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν οι νυν παίκτες της Άρσεναλ στην τελευταία προπόνησή τους την Παρασκευή, καθώς ο Ζιλμπέρτο Σίλβα φόρεσε και πάλι τα προπονητικά ρούχα του λονδρέζικου συλλόγου και γυμνάστηκε κανονικά μαζί τους.

Ο 37χρονος, που αποχώρησε από τους «κανονιέρηδες» το 2008 έχοντας κατακτήσει ένα πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα Αγγλίας και συνέχισε την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, φαίνεται πως διατηρεί άριστες σχέσεις με τους πρωτοπόρους της Πρέμιερ Λιγκ, αφού παρακολούθησε και την επικράτησή τους με 2-0 κόντρα στη Χαλ.

«Παρακολούθησα το παιχνίδι κόντρα στη Χαλ και οφείλω να πω πως ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι από πλευράς Άρσεναλ, καθώς επίσης ότι έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ήταν αυτό που περιμέναμε από την ομάδα και ευελπιστώ πως αυτή τη χρονιά το πρωτάθλημα θα είναι δικό της.

Θα ζητοκραυγάζω γι’ αυτή και θα την υποστηρίζω ακόμη και εκτός Αγγλίας. Φέτος έχουν την ευκαιρία γιατί τα πάνε καλά» σχολίασε ο ίδιος αναφορικά με την παρουσία του στο «Emirates» και την εξαιρετική χρονιά που κάνει το σύνολο του Αρσέν Βενγκέρ.