Μόγιες: «Το μέλλον ανήκει στον Ντε Χέα»
Απόλυτα βέβαιος ότι ο Νταβίντ Ντε Χέα μέρα με την μέρα θα βελτιώνεται και εντέλει θα καταφέρει να αποτελέσει ένα τεράστιο κεφάλαιο για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δήλωσε ο Ντέιβιντ Μόγιες.

Ο τεχνικός της ομάδας αναφέρθηκε στις δυσκολίες που πέρασε μέχρι να προσαρμοστεί ο Ισπανός γκολκίπερ αλλά στάθηκε ιδιαίτερα στο πόσο έχει ωριμάσει με τον καιρό.
«Είναι ένα από τα νέα παιδιά της ομάδας αυτής που θα παραμείνει μέλος της για τα επόμενα πέντε-έξι χρόνια σίγουρα. Αυτό σημαίνει ότι θα γίνεται όλο και καλύτερος. Οι αμυντικοί τον εμπιστεύονταν πάντα γιατί έβλεπαν τι είναι ικανός να κάνει. Προφανώς και ο Ρούνεϊ με τον Φαν Πέρσι έχουν την προσοχή του κόσμου επειδή έχουν σημειώσει σπουδαία γκολ αλλά και ο Ντε Χέα μας έχει χαρίσει βαθμούς. Το έκανε με την Σάντερλαντ αλλά και με την Χαλ», δήλωσε ο Μόγιες και συμπλήρωσε:
«Ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα είναι να βάζεις σε μια τέτοια ομάδα έναν νέο γκολκίπερ. Αλλά ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον επέμεινε και τώρα βλέπουμε πόσο καλό μας έκανε. Γίνεται όλο και καλύτερος. Δυνάμωσε, προσαρμόστηκε και πλέον ξέρει πολύ καλά τι να κάνει. Μάχεται και πιστεύω ότι το μέλλον του ανήκει».