Το Σάββατο το ραντεβού Μακάι-Ταν!
Μετά από όλα όσα έχουν γίνει στην Κάρντιφ, Μάλκι Μακάι και Βίνσεν Ταν αναμένεται να λύσουν τις όποιες διαφορές τους σε συνάντηση που έχει προγραμματίσει για το ερχόμενο Σάββατο, σύμφωνα με πληροφορίες του «Sky Sports»!

Μία υπόθεση που έχει περάσει από χίλια κύματα, αναμένεται να λάβει τέλος είτε θετικά, είτε αρνητικά το ερχόμενο Σάββατο.
Σύμφωνα με το «Sky Sports» αυτή θα είναι η μέρα, που οι Μάλκι Μακάι, Βίνσεν Ταν και Μεχμέτ Ντάλμαν, θα κάτσουν μετά από πολύ καιρό στο ίδιο τραπέζι και θα συζητήσουν το μέλλον του Σκωτσέζου κόουτς στην Κάρντιφ.
Ο νεαρός τεχνικός έμεινε στη θέση του την τρέχουσα εβδομάδα, παρά το email-τελεσίγραφο του ιδιοκτήτη της ομάδας που έκανε λόγο για παραίτηση ή απόλυση.
Από την πλευρά του πάντως και μέχρι την ώρα που έδινε τη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι κόντρα στη Σαουθάμπτον, ο Μακάι δεν ήταν ενήμερος για καμία συνάντηση.