«Έφυγε» ο Νόαντς

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 76 ετών ο Ρον Νόαντς, ο οποίος τον τελευταίο χρόνο πάλεψε να καταπολεμήσει τον καρκίνο. Μεγάλο το έργο του ως πρόεδρος της Κρίσταλ Πάλας στο παρελθόν.



«Έφυγε» ο Νόαντς

Στις αρχές της χρονιάς είχε διαγνωστεί στον εκλιπόντα, καρκίνος του πνεύμονα. Έδωσε την «μάχη» του, ακολούθησε χημειοθεραπείες, έκανε επεμβάσεις, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί, με αποτέλεσμα να φύγει απ’ την ζωή παραμονή των Χριστουγέννων.

Για 17 χρόνια, από το 1981 μέχρι το 1998 ήταν πρόεδρος στην Κρίσταλ Πάλας, όπου υπό τις οδηγίες του, οι «αετοί» ανέβηκαν στην τότε πρώτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου (1989), έπαιξαν στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας την επόμενη χρονιά, ενώ το 1991 η ομάδα βγήκε τρίτη στο πρωτάθλημα.

Όταν αποχώρισε από την Κρίσταλ Πάλας, ανέλαβε καθήκοντα προέδρου στις Σάουθολ, Γουίμπλεντον και Μπρέντφορντ, όπου μάλιστα στην τελευταία ήταν παράλληλα και προπονητής, μια απόφαση που είχε προκαλέσει έντονη κριτική εις βάρος του.