Θα πληρώσει ακριβά την χαρά του! (pics)

Δεν ήξερες, δεν ρώταγες; Ο Τζέικ Λίβερμορ ήταν τόσο χαρούμενος που σκόραρε για λογαριασμό της Χαλ απέναντι στη Γουέστ Μπρομ, όπου κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών του έσπασε μια πανάκριβη κάμερα που θα του αφαιρέσει από τον λογαριασμό του περίπου 6.000 λίρες!



Θα πληρώσει ακριβά την χαρά του! (pics)

Λένε πως όταν ο άνθρωπος είναι πολύ χαρούμενος, πολλές φορές κάνει και τρέλες που πληρώνει λίγο μέτα! Ένα τέτοιο παράδειγμα, λοιπόν, είναι και ο Τζέικ Λίβερμορ. Ο άσος της Χαλ σκόραρε στο 28' της αναμέτρησης με την Γουέστ Μπρομ.

Και σαν φυσιολογικός ποδοσφαιριστής θέλησε να το πανηγυρίσει. Και το έκανε. Όμως τα... μαντάτα ήρθαν αργότερα. Την ώρα που γιόρταζε για το προβάδισμα που έδινε στις "τίγρεις", κλώτσησε μια κάμερα που ήταν στον αγωνιστικό χώρο και την κατέστρεψε.

Ωστόσο, μετά το φινάλε του παιχνιδιού κι ενώ είχε ήδη πικραθεί αφού οι "baggies" είχαν ισοφαρίσει στο τελικό 1-1, πληροφορήθηκε από τον φωτογράφο πως η κάμερα κοστίζει 6.000 λίρες! Ένα ποσό που θα κληθεί να πληρώσει τώρα πια ο ίδιος!