«Μισθοφόρος» ο Σουάρεζ

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Mirror» κατακεραυνώνει τον Λουίς Σουάρεζ μετά την επέκταση του συμβολαίου του με τη Λίβερπουλ! Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, ο Ουρουγουανός επιθετικός σκέφτεται μόνο τα λεφτά και δεν τον ενδιαφέρει ούτε η ομάδα, ούτε ο κόσμος της.   



«Μισθοφόρος» ο Σουάρεζ

Η αλήθεια, είναι, ότι το καλοκαίρι που μας πέρασε, το «Άνφιλντ», δεν τον χωρούσε.

Δεν ήθελε με τίποτα να μείνει στους «κόκκινους», η συμπεριφορά του ήταν τέτοια που έδειχνε ότι το γυαλί που ράγισε δεν κολλάει ξανά και το θέμα του ποδοσφαιρικού του μέλλοντος έγινε ένα από τα μεγαλύτερα σήριαλ.

Από τη στιγμή, όμως, που δεν κατάφερε να πάει ούτε στη Ρεάλ, αλλά ούτε και στην Άρσεναλ που κινήθηκε για την απόκτησή του, αποφάσισε να επιδείξει τον επαγγελματισμό του και να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για τη Λίβερπουλ.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, πέντε μέρες πριν τα Χριστούγεννα, έβαλε την υπογραφή του σε νέο πολυετές συμβόλαιο με τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ, για να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της ομάδας αλλά και της Πρέμιερ Λιγκ αυτή τη στιγμή.

Στις δηλώσεις του, εμφανίστηκε ενθουσιασμένος και υποστήριξε πως η Λίβερπουλ μεγαλώνει, όντας αποφασισμένος και ο ίδιος να βοηθήσει.

Όλα αυτά, δεν έπεισαν, ωστόσο, τους ανθρώπους της «Mirror», της οποίας το σημερινό πρωτοσέλιδο κυκλοφόρησε χαρακτηρίζοντας ουσιαστικά… μισθοφόρο τον Λουίς Σουάρεζ