«Πόρτα» Χίντινγκ στην Τότεναμ!

Συμφωνία με τον Γκους Χίντινγκ προσπάθησαν να συνάψουν οι άνθρωποι της Τότεναμ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, ωστόσο ο έμπειρος κόουτς έριξε... άκυρο στα «σπιρούνια» για χάρη της εθνικής Ολλανδίας!«Πόρτα» Χίντινγκ στην Τότεναμ!

Από αδιέξοδο, σε αδιέξοδο πηγαίνει το θέμα του προπονητή στην Τότεναμ.

Μετά τον ενδιαφέρον για τον Φρανκ Ντε Μπουρ, το οποίο μένει στάσιμο, ύστερα από τα λεγόμενα του μάνατζέρ του, τα «σπιρούνια» φαίνεται να έφαγαν «πόρτα» και από έναν ακόμα Ολλανδό προπονητή.

Ο λόγος για τους Γκους Χίντινγκ, τον οποίοι προσπάθησε να προσεγγίσει ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντανιέλ Λίβι, ωστόσο δεν βρήκε πρόσφορο έδαφος.

Παρά το γεγονός ότι η Τότεναμ είχε ετοιμάσει ένα άκρως ικανοποιητικό «πακέτο» για τον έμπειρο κόουτς, εκείνος προτίμησε να μην μπει καν σε συζητήσεις, αφού θεωρεί πως είναι το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνική Ολλανδίας μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Μετά λοιπόν το «άκυρο» από τον Χίντινγκ, οι άνθρωποι της Τότεναμ θα στρέψουν και πάλι την προσοχή τους στον Φρανκ Ντε Μπουρ, επισπεύδοντας τις διαδικασίες.