«Δεν έχει… ιδέα ο Ταν»!
Στο πλευρό του Μάλκι Μακάι που βιώνει έναν… «Γολγοθά» στην Κάρντιφ, τάχθηκε ο Μπρένταν Ρότζερς. Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, υποστήριξε τον συνάδελφό του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως με όσα έχει κάνει το αφεντικό των «bluebirds», Βίνσεν Ταν, δείχνει ότι… δεν έχει ιδέα από ποδόσφαιρο!

Η τελευταία εξέλιξη στο «σήριαλ» της σχέσης του Μάλκι Μακάι με το αφεντικό της Κάρντιφ, ήταν το τελεσίγραφο που έλαβε και με το οποίο ενημερώθηκε πως είτε θα παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, είτε θα απολυθεί!
Αυτό, βέβαια, ήρθε σε συνέχεια της επίσημης τοποθέτησης του Βίνσεν Ταν που δήλωσε ότι δεν πρόκειται να δώσει… ούτε ευρώ τον Ιανουάριο για μεταγραφές, κόντρα στην επιθυμία του προπονητή.
Θέση επί του θέματος πήρε ο Μπρένταν Ρότζερς εν όψει της επίσκεψης της Κάρντιφ στο «Άνφιλντ», το προσεχές Σάββατο για την 17η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και τόνισε χαρακτηριστικά:
«Είναι απίστευτα όλα αυτά που συμβαίνουν στην Κάρντιφ και όλα όσα λέγονται για τον Μάλκι. Τον ξέρω πολύ καλά από τη συνύπαρξή μας στη Γουότφορντ. Είναι απίστευτα όσα έχει βιώσει και όσα συνεχίζει να βιώνει στην Κάρντιφ. Έχει καταφέρει να αλλάξει πλήρως τον σύλλογο και να φέρει διαφορετική φιλοσοφία. Είναι σπουδαίος προπονητής και είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψει σε σπουδαίους συλλόγους. Ακόμα και ο Ίαν Μούντι που απολύθηκε πρόσφατα από την Κάρντιφ, είναι από τους πιο αυθεντικούς και ειλικρινείς ανθρώπους που μπορείς να συναντήσεις. Το συμπέρασμά μου είναι ότι… το αφεντικό της Κάρντιφ, δεν έχει ιδέα για το ποδόσφαιρο»!