«Έπρεπε να πάρει τον Μπάρκλεϊ ο Μόγιες»

Λανθασμένη αποδεικνύεται η επιλογή του Ντέιβιντ Μόγιες να αγοράσει το καλοκαίρι τον Μαρουάν Φελαϊνί, σύμφωνα με τον Μάικλ Όουεν που υποστήριξε ότι ο Σκοτσέζος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έπρεπε να επιλέξει τον Ρος Μπάρκλεϊ από την Έβερτον.   



«Έπρεπε να πάρει τον Μπάρκλεϊ ο Μόγιες»

Ο «αφάνας» σε καμία περίπτωση δεν έχει καταφέρει να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του και να προσφέρει όσα μπορεί στους «κόκκινους διαβόλους», ενώ μάλιστα, δεν είναι λίγα τα παιχνίδια στα οποία… απλά δεν έχει χωρέσει στην αποστολή!

Ο Ντέιβιντ Μόγιες, βλέπει πως η επιλογή που έκανε στο φινάλε της θερινής μεταγραφικής περιόδου δεν του «βγαίνει» και ο Μάικλ Όουεν, κατέθεσε τη δική του άποψη για τον παίκτη που θα έπρεπε να επιλέξει ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ από την Έβερτον.

«Δεν είμαι σίγουρος ότι ο Φελαϊνί κάνει για τη Γιουνάιτεντ. Αν ο Μόγιες είχε προσπαθήσει και είχε πάρει τον Ρος Μπάρκλεϊ το καλοκαίρι, μαζί με τον Αντνάν Γιανουζάι που έχει ήδη στο ρόστερ, θα αντιλαμβάνονταν όλοι πως χτίζει ένα νέο, πολύ δυνατό σύνολο και θα έστελνε το μήνυμα που θα ήθελε στους οπαδούς» ήταν τα λόγια του παλαίμαχου επιθετικού.