Από του χρόνου Γαλλία ο Βίλας- Μπόας!
Το ενδεχόμενο να δοκιμάσει την τύχη του στο γαλλικό πρωτάθλημα εξετάζει ο Αντρέ Βίλας- Μπόας! Όπως αναφέρουν ΜΜΕ της χώρας, ο πρώην προπονητής της Τότεναμ θα παραμείνει εκτός πάγκων μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν και ακολούθως θα αρχίσει διαπραγματεύσεις με τις ενδιαφερόμενες ομάδες.

Ανάμεσα σε αυτές βρίσκονται οι Μαρσέιγ και Μονακό, περιπτώσεις που- σύμφωνα με τα ρεπορτάζ- είναι ιδιαιτέρως ελκυστικές για τον Πορτογάλο προπονητή, αφού ο ίδιος μιλά άπταιστα τη γαλλική γλώσσα.
Δεν αποκλείεται, λοιπόν, η νέα αγωνιστική περίοδος να βρει τον νεαρό κόουτς... με καθυστέρηση ενός χρόνου, σε πάγκο συλλόγου του Σαμπιονά. Το περασμένο καλοκαίρι η Παρί Σεν Ζερμέν είχε ενδιαφερθεί για την πρόσληψή του, μετά την αποχώρηση του Κάρλο Αντσελότι, όμως ο ίδιος προτίμησε να μείνει στην Τότεναμ.