Χαμηλοί τόνοι από τον Ρότζερς!
Όπως είναι φυσικό ο ενθουσιασμός στη Λίβερπουλ, λόγω της «πεντάρας» κόντρα στη Τότεναμ και το -2 από την κορυφή είναι διάχυτος! Ωστόσο, ο Μπρένταν Ρότζερς εμφανίζεται «προσγειωμένος» για την... κούρσα τίτλου, ενώ αποθέωνει τον Φλάναγκαν!

Τα όνειρα τίτλου στο λιμάνι, ύστερα από 24 χρόνια έχουν ξεκινήσει για τα καλά. Και η εκπληκτική εμφάνιση χθες απέναντι στην Τότεναμ έδωσαν νέο λόγο για πανηγυρισμούς. Ο προπονητής των «κόκκινων», βέβαια, κρατάει χαμηλούς τόνους, τονίζοντας πως κανείς δεν σκέφτεται το πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή.
«Δεν σκεφτόμαστε ακόμα τον τίτλο! Προσπαθούμε κάθε φορά να βελτιώσουμε το ποδόσφαιρο που παίζουμε. Πάμε βήμα-βήμα, έναν-έναν στόχο ξεχωριστά. Ένα χρόνο πριν έρθω, η ομάδα ήταν όγδοη, ενώ πέρσι τερματίσαμε έβδομοι. Ρεαλιστικά θα πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε και θα δούμε στο τέλος, αν αναλογιστεί κανείς και το βάθος που έχουν άλλες ομάδες», τόνισε αρχικά ο Ρότζερς και συμπλήρωσε για τον Φλάναγκαν που αποδεικνύεται... λίρα εκατό στο αριστερό άκρο της άμυνας:
«Είναι φανταστικός! Όποιον και να έχει απέναντί του, δεν αλλάζει το στυλ παιχνιδιού του. Πίστευα εξ’ αρχής πως μπορεί να τα καταφέρει. Από το παιχνίδι κόντρα στην Έβερτον όπου ήταν εξαιρετικός και MVP, μέχρι και σήμερα αποδίδει εκπληκτικά. Κερδίζει σε αυτοπεποίθηση κάθε στιγμή που αγωνίζεται».