Κάνουν τα πάντα για τον Βερτόγχεν

Είναι γνωστή ως μέθοδος PRP και έχει ως αποτέλεσμα την γρηγορότερη επαναφορά ενός τραυματία στην αγωνιστική δράση. Αυτήν θα ακολουθήσουν στην Τότεναμ στην περίπτωση του Γιαν Βερτόγχεν προκειμένου ο Βέλγος κεντρικός αμυντικός να επιστρέψει στη δράση πριν το διάστημα των έξι εβδομάδων.



Κάνουν τα πάντα για τον Βερτόγχεν

Ο Βερτόγχεν τραυματίστηκε στον αστράγαλο και μαζί με τους Κίρικες και Καμπούλ αποτελούν τις μεγάλες πληγές του Αντρέ Βίλας-Μπόας για τη δύσκολη συνέχεια. Το ιατρικό επιτελείο της  Τότεναμ έκανε λόγο για απουσία έξι εβδομάδων προκειμένου να αποφευχθεί το χειρουργείο ωστόσο αποφασίστηκε τελικά να ακολουθηθεί μια άλλη μέθοδος, η οποία ίσως επαναφέρει τον παίκτη σε διάστημα τεσσάρων εβδομάδων.

Το αίμα από την τραυματισμένη περιοχή θα αφαιρεθεί και ο αστράγαλος του παίκτη θα τροφοδοτηθεί με αίμα από άλλη περιοχή του οργανισμού του, προκειμένου να φύγει γρηγορότερα το πρήξιμο και να μπορεί να ξεκινήσει ελαφρύ τρέξιμο και ασκήσεις ο ποδοσφαιριστής.

«Είναι μια μέθοδος, η οποία μας έχει βοηθήσει πολύ στο παρελθόν και είχαμε εξαιρετικά αποτελέσματα» τόνισε ο Βίλας-Μπόας, ο οποίος μέσα στις επόμενες 17 ημέρες καλείται να ετοιμάσει την ομάδα του για έξι παιχνίδια.