«Οι Άγγλοι θα είναι κουρασμένοι στο Μουντιάλ»

Κουρασμένη και με κακή φυσική κατάσταση θα παρουσιαστεί η Αγγλία στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου σύμφωνα με τον προπονητή της Ρωσίας και πρώην τεχνικό των «τριών λιονταριών», Φάμπιο Καπέλο.



 «Οι Άγγλοι θα είναι κουρασμένοι στο Μουντιάλ»

Με κούραση και κακή φυσική κατάσταση θα ταξιδέψει η εθνική Αγγλίας στη Βραζιλία, σύμφωνα με τον Φάμπιο Καπέλο.

Ο προκάτοχος του «τιμονιού» των «τριών λιονταριών» κλήθηκε να μιλήσει για τον όμιλο και τους δύσκολους αντιπάλους που έχουν μπροστά τους οι παίκτες του Ρόι Χότζον και τόνισε πως τα πολλά παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και ο μικρός χρόνος ξεκούρασης για τους Άγγλους, μπορεί να είναι καταλυτικοί παράγοντες σε ένα τουρνουά που θα διεξαχθεί με ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες για τις ομάδες της Ευρώπης.

 «Οι Άγγλοι παίκτες δεν θα είναι στο υψηλότερο επίπεδο της φυσικής τους κατάστασης. Σας το έχω ξαναπεί. Το Μανάους, που θα παίξουν κόντρα στην Ιταλία, θα είναι πάρα πολύ ζεστό. Είναι κι αυτή μια δυσκολία. Είναι ένα ενδιαφέρον γκρουπ και δεν ξέρω τι θα συμβεί. Ελπίζω ότι η Ιταλία θα είναι καλή. Θα είναι πιο σκληρή από την Αγγλία. Οι Ιταλοί κάποιες φορές είναι κουρασμένοι, αλλά στην Αγγλία το ποδόσφαιρο είναι πιο δυνατό, πιο γρήγορο. Δεν σταματούν ποτέ» σχολίασε ο Ιταλός κόουτς και πρόσθεσε:

«Στην Ιταλία υπάρχει ένα μικρό διάλειμμα, αλλά είναι καλό. Εσείς τα Χριστούγεννα παίζετε ακόμη περισσότερο, οπότε θα είναι δύσκολο. Νομίζω ότι έχετε καλή ομάδα. Αλλά πάντα υπάρχει το ίδιο πρόβλημα. Είναι απλό. Όσον αφορά τη φυσική κατάσταση, τον Σεπτέμβριο οι Άγγλοι είναι καλοί, όπως και τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο. Τον Μάρτιο είναι έτσι κι έτσι, αλλά τον Μάιο όλα είναι διαφορετικά. Μια εκ των Ιταλίας, Αγγλίας και Ουρουγουάης, ομάδες που έχουν κερδίσει το Παγκόσμιο, θα πάει σπίτι της»