Η αντίδραση τα… είπε όλα! (video)

Την άποψη πως παρά τις δυσκολίες που έχει για την Αγγλία ο όμιλος του Μουντιάλ, τα δεδομένα θα μπορούσαν να είναι ακόμα πιο άσχημα για τα «τρία λιοντάρια», εξέφρασε ο πρόεδρος της FA, Γκρεγκ Ντάικ. Η κάμερα τη στιγμή της κλήρωσης τον «έπιασε» πάντως να έχει διαφορετική γνώμη και η κίνησή του έγινε ήδη πρωτοσέλιδο!



Η αντίδραση τα… είπε όλα! (video)

Η ομάδα του Ρόι Χότζον θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ουρουγουάη, την Ιταλία και την Κόστα Ρίκα στη φάση των ομίλων του Μουντιάλ, σε ένα από τα πλέον «σκληρά» γκρουπ της τελικής φάσης.

Ο πρόεδρος της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας ωστόσο με δηλώσεις του εξέφρασε την άποψη πως τα δεδομένα θα μπορούσαν να είναι ακόμα πιο δύσκολα για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας, ενώ στάθηκε και στις κλιματολογικές συνθήκες στις οποίες θα πρέπει να εγκλιματιστούν οι ποδοσφαιριστές.  

«Σίγουρα υπάρχουν και πιο εύκολοι όμιλοι, αλλά και πιο δύσκολοι… Δεν θέλαμε να αγωνιστούμε στα βόρεια της χώρας, στο Μανάους, ωστόσο το γεγονός πως το παιχνίδι με την Ιταλία θα γίνει αργά, οπότε είμαστε εντάξει. Σίγουρα πάντως θα πρέπει να εγκλιματιστούμε στις κλιματολογικές συνθήκες» ήταν τα λόγια του Ντάικ.

Αυτά σε ότι αφορά τις δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της FA μετά την κλήρωση...

Αλλά επειδή όπως λένε «μία εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις», πόσω μάλλον ένα βίντεο… δείτε την αντίδρασή του τη στιγμή που έβγαινε το χαρτάκι με το όνομα της Αγγλίας:

Και επειδή οι Άγγλοι δημοσιογράφοι «ψοφάνε» για κάτι τέτοια… δείτε και το αυριανό πρωτοσέλιδο της «Daily Mirror»: