Δεν χάνει την πίστη του ο Χοντλ

Κόντρα στην απαισιοδοξία που διακατέχει το μεγαλύτερο μέρος των Άγγλων φιλάθλων, ο Γκλεν Χοντλ αναφέρθηκε στα θετικά της κλήρωσης της εθνικής ομάδας.



Δεν χάνει την πίστη του ο Χοντλ

Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικόςσχολίασε το γκρουπ των «τριών λιονταριών» στο Μουντιάλ, ενώ ανέλυσε τα υπέρ και τα κατά των προσεχών αντιπάλων.

«Είναι ο τέλειος όμιλος για εμάς. Υπήρξαν βέβαια πιο εύκολοι, αλλά και πιο δύσκολοι! Ένα εύκολο γκρουπ θα σήμαινε περισσότερες προσδοκίες και μεγαλύτερη πίεση, επομένως χρειαζόμασταν έναν όμιλο για να ήμασταν το τρίτο φαβορί. Εάν μάλιστα καταφέρουμε να νικήσουμε ορισμένες καλές ομάδες, θα μας τονώσει και θα μας βοηθήσει να προχωρήσουμε στη διοργάνωση», ήταν το πρώτο σχόλιο του Χοντλ, που συνέχισε εστιάζοντας στον παράγοντα τύχη που λείπει από την εθνική Αγγλίας στα τελικά των μεγάλων διοργανώσεων:

«Χρειαζόμαστε την τύχη και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να την έχουμε σε αυτό το Μουντιάλ για να προχωρήσουμε. Όσο για τους αντιπάλους, πρέπει οπωσδήποτε να νικήσουμε την Κόστα Ρίκα. Η ιταλική ομάδα δεν είναι η καλύτερη που έχω δει, αλλά ίσως να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει την υγρασία στο γήπεδο πιο εύκολα απ΄ότι εμείς. Η Ουρουγουάη διαθέτει μπροστά τους Σουάρες και Καβάνι, όμως πίσω έχει πρόβλημα. Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι και ήρεμοι για αυτό το παιχνίδι».