Αυτούς τους ξέρουν ήδη

Αρκετούς παίκτες που συναντούν μπροστά τους στα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ, θα συναντήσουν οι Αγγλοι διεθνείς και στα γήπεδα της Βραζιλίας. Συνολικά εννέα ποδοσφαιριστές από Ουρουγουάη, Ιταλία και Κόστα Ρίκα, βγάζουν το ψωμί τους στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.



Αυτούς τους ξέρουν ήδη

Πρώτος και καλύτερος ο Λουίς Σουάρες. Ο Ουρουγουανός άσος της Λίβερπουλ, ο οποίος δεν έχει ακούσει και λίγα από τον αγγλικό Τύπο,θα τεθεί αντιμέτωπος με την αγγλική άμυνα και σίγουρα θα αποτελεί τη Νο1 απειλή. Ο Κόατες και ο Λουγκάνο θα βρεθούν λογικά στην άμυνα των Ουρουγουανών ενώ μαζί τους θα βρίσκεται και ο Γκαστόν Ραμίρεζ της Σαουθάμπτον.

Τζιακερίνι και Οσβάλντο είναι συμπαίκτες στην Σαουθάμπτον και λογικά θα αποτελέσουν τις επιλογές του Τσέζαρε Πραντέλι για την αποστολή της Ιταλίας. Σε αυτήν ίσως βρεθεί ο ακραίος μπακ της Νιούκαστλ, Σαντόν.

Επικίνδυνους αλλά και γνωστούς ποδοσφαιριστές έχει και η Κόστα Ρίκα. Ο Μπρίαν Ρουίζ αποτελεί βασικό κομμάτι μεσοεπιθετικά φέτος για τη Φούλαμ ενώ ο Μπρίαν Οβιέδο, ο οποίος πρόσφατα σημείωσε το γκολ της νίκης απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποτελεί έναν από τους καλύτερους φουλ-μπακ στην Πρέμιερ Λιγκ φορώντας τη φανέλα της Έβερτον.