Μόγιες: «Θα περιμένουμε για Καγκάβα»
Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Σίντζι Καγκάβα στο ματς της Γιουνάιτεντ με τη Νιούκαστλ, όπως είπε ο Ντέιβιντ Μόγιες. Ο Ιάπωνας δεν ένιωθε καλά και αντικαταστάθηκε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Έβερτον και όπως είπε ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή.

«Δεν ένιωθε καλά και θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι αύριο για να δούμε αν θα μπορεί να παίξει», δήλωσε ο Μόγιες που δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Ρούνεϊ και Φαν Πέρσι. Από εκεί και πέρα, ερωτηθείς για την ήττα από την Έβερτον, τόνισε: «Είχαμε να χάσουμε 13 ματς και ελπίζω να κάνουμε ένα ανάλογο σερί και στη συνέχεια. Όποιος είδε το ματς και γνωρίζει έστω και λίγο ποδόσφαιρο, ξέρει ότι το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι διαφορετικό. Είχαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε».
Τέλος, εν όψει του αγώνα με τη Νιούκαστλ, ο Μόγιες δήλωσε: «Έχασε από τη Σουόνσι αλλά πριν από αυτό είχε τέσσερις σερί νίκες και αυτό είναι πολύ δύσκολο να το κάνει κανείς. Θα είναι δύσκολο αλλά θα παίξουμε στο γήπεδό μας και θα δυσκολέψουμε τον αντίπαλό μας όσο πιο πολύ μπορούμε».