Επιστρέφει γρηγορότερα ο Μπέινς!
Είναι τέτοιο το σκαρί και η ποδοσφαιρική του κράση, που του επιτρέπουν να πηγαίνει κόντρα... και στην ιατρική! Ο Λέιτον Μπέινς είναι έτοιμος να διαψεύσει τα προγνωστικά και να επιστρέψει γρηγορότερα στην ενεργό δράση!

Σύμφωνα με τον προπονητή της Έβερτον, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ο ακραίος μπακ της ομάδας ανταποκρίνεται εξαιρετικά στο πρόγραμμα αποθεραπείας, κάτι που ενδεχομένως τον επαναφέρει στις προπονήσεις των «ζαχαρωτών» σε τρεις βδομάδες, αντί σε έξι που είχε αρχικά ανακοινωθεί!
«Ανέκαθεν νομίζαμε ότι θα χρειαζόταν ενάμιση μήνα για να επανέλθει. Νομίζω, όμως, ότι η πρόοδος του είναι πολύ καλή και δεν βρίσκεται τόσο μακριά. Για την ακρίβεια, δεν πιστεύω να μείνει εκτός για έξι εβδομάδες. Ακόμα είναι νωρίς, αλλά τον θέλουμε πίσω όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Τρεις ή τέσσερις εβδομάδες νομίζω ότι θα χρειαστούν», ήταν το σχόλιο του Ισπανού κόουτς, ο οποίος συνέχισε αναφερόμενος και στους μεγάλους άτυχους της φετινής σεζόν, Αρούνα Κονέ και Ντάρον Γκίμπσον:
«Δεν νομίζω ότι θα δούμε τον Κονέ αυτή τη σεζόν. Θα είναι καλό αν μπορέσει να επιστρέψει δύο μήνες πριν το τέλος της χρονιάς. Για τον Γκίμπσον ισχύει το ίδιο. Ελπίζουμε να μπορέσει και εκείνος να αγωνιστεί πριν κλείσει η χρονιά».