Αισιοδοξία Πογιέτ παρά την ήττα

Ο  Γκουστάβο Πογιέτ δεν είχε πικρία για την ήττα από την Τσέλσι με σκορ 4-3 αλλά γέμισε αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια από την απόδοση των παικτών του. Παράλληλα χαρακτήρισε την απόδοση του Αζάρ, ότι καλύτερο έχει δει στην προπονητική του καριέρα.



Αισιοδοξία Πογιέτ παρά την ήττα

Ο τεχνικός της Σάντερλαντ είπε μάλιστα αστειευόμενος κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του  πως αν η ομάδα του κατάφερνε να κερδίσει ένα ακόμη κόρνερ στις καθυστερήσεις, τότε πιθανότατα δεν θα έχανε, αναφερόμενος φυσικά στην αδυναμία που έδειξε η Τσέλσι στις στημένες φάσεις.

«Αν συνεχίσουμε να παίζουμε με αυτό τον τρόπο, δεν θα πέσουμε. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες μου. Σε αυτό το επίπεδο το ποδόσφαιρο είναι πολύ δύσκολο αλλά δείξαμε ότι έχουμε τη δύναμη να ανταπεξέλθουμε» τόνισε ο Ουρουγουανός τεχνικός και συμπλήρωσε μιλώντας για τον Αζάρ «Έκανε απίστευτο παιχνίδι. Δεν έχω δει παίκτη να παίζει έτσι όσα χρόνια είμαι προπονητής. Δοκίμασα τα πάντα. Ντούμπλαρα τα μαρκαρίσματα, έβαλε παίκτη να βγαίνει πάνω από τα πλάγια, σκέφτηκε να τοποθετούσα και έναν φουλ-μπακ εξ΄ολοκλήρου πάνω του αλλά ήμασταν πίσω στο σκορ και δεν γινόταν. Ηταν φοβερός».