Τα παράπονα του Αλαρντάις

Πυρ και μανία με τη διαιτησία ήταν ο Σαμ Αλαρντάις μετά την ήττα της Γούεστ Χαμ από την Κρίσταλ Πάλας. Ο τεχνικός των «σφυριών» δεν παρέλειψε πάντως να ρίξει ευθύνες και στους παίκτες του ενώ από την πλευρά του ο Τόνι Πιούλις εμφανίστηκε άκρως ικανοποιημένος για την πρώτη του νίκη στον πάγκο των νεοφώτιστων.



Τα παράπονα του Αλαρντάις

Ο Αλαρντάις, ο οποίος απέφυγε τις πρώτες δηλώσεις μετά το ματς στέλνοντας το βοηθό του, δήλωσε λίγο αργότερα ότι το γκολ με το οποίο ηττήθηκε η ομάδα του, ήταν ότι πιο γελοίο έχει δει τα τελευταία χρόνια. «Ελέγχαμε το παιχνίδι και ήμουν σίγουρος ότι θα καταφέρναμε να σκοράρουμε πρώτοι. Σε μια στημένη μπάλα δεν κάναμε τα αυτονόητα. Χάσαμε έναν παίκτη στην καρδιά της περιοχής μας και του προσφέραμε ένα εύκολο γκολ. Τέτοια λάθη τα πληρώνεις. Αυτό που με απογοήτευσε ήταν  ο τρόπος με τον οποίο χάσαμε σε ένα τέτοιο ματς» επεσήμανε ο Αλαρντάις.

Από την πλευρά του ο Πιούλις είχε εντελώς διαφορετική ψυχολογία, κάτι απόλυτα φυσιολογικό. «Είμαι χαρούμενος με τη νίκη αλλά θέλουμε αρκετή δουλειά ακόμα. Η εμφάνισή μας δεν με ικανοποίησε. Στο πρώτο 20λεπτο δεχθήκαμε πίεση αλλά στη συνέχεια τα παιδιά ανέβασαν την απόδοσή τους και τα πήγαν περίφημα. Το σημαντικό μέχρι τον Ιανουάριο είναι να μείνουμε σε επαφή με τη γραμμή σωτηρίας και μετά με μια-δυο προσθήκες η ομάδα θα αποκτήσει την ποιότητα που απαιτείται για να παραμείνει στην κατηγορία» τόνισε ο αισιόδοξος Πιούλις