Λατρεία Κράνιτσαρ για Τότεναμ

Η αγωνιστική σχέση του Νίκο Κράνιτσαρ με την Τότεναμ φαίνεται πως έχει μετατραπεί σε μεγάλη αγάπη για την ομάδα, με τον διεθνή Κροάτη να δηλώνει ευτυχισμένος στα «σπιρούνια», εκφράζοντας την επιθυμία του να μείνει για πάντα στο «Γουάιτ Χάρτ Λέιν».



Λατρεία Κράνιτσαρ για Τότεναμ

«Είμαι ευτυχισμένος και μακάρι να μείνω για πάντα στην Τότεναμ. Είμαι μεγάλη ομάδα και τυγχάνει μεγάλης αποδοχής στην Αγγλία και κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να αγωνίζεται εδώ» δήλωσε στα μέσα της χώρας του ο Κράνιτσαρ, ο οποίος πλέον απολαμβάνει κάθε λεπτό συμμετοχής του, αφού αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος της βασικής ενδεκάδας του Χάρι Ρέντναπ.

Ο 25χρονος πρώην μέσος της Πόρτσμουθ, νοιάζεται μόνο για το καλό της Τότεναμ, ενώ υπόσχεται να δώσει τον καλύτερό του εαυτό, προκειμένου η ομάδα να συμμετάσχει στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν: «Η Τότεναμ είναι μεγάλη ομάδα και αν καταφέρουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο Αγγλίας, τότε θα ανοίξει ο δρόμος για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Ελπίζω μια μέρα να καταφέρουμε να αγωνιστούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ», είπε ο Κροάτης και συμπλήρωσε σχετικά με το φετινό πρωτάθλημα: "Αν καταφέρουμε να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα, τότε η σεζόν θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, αφού αυτό δεν έχει να συμβεί από το 1990!".