Μινιολέ: «Έχουμε το καλύτερο δίδυμο επιθετικών»
Την αποτελεσματικότητα στο σκοράρισμα αλλά και το ταλέντο των Σουάρεζ και Στάριτζ εξήρε ο Σιμόν Μινιολέ ενώ τόνισε πως η Λίβερπουλ πρέπει να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο τους επόμενους μήνες.

Ο Βέλγος γκολκίπερ των «κόκκινων» αναφέρθηκε στο επιθετικό δίδυμο της ομάδας του με αφορμή όσα έχουν κάνει μέχρι σήμερα αλλά και πιο συγκεκριμένα, στο 3-3 με την Έβερτον. «Τους αντιμετωπίζω κάθε μέρα στην προπόνηση και πιστεύω ότι δεν υπάρχει καλύτερο δίδυμο επιθετικών στο πρωτάθλημα. Σκοράρουν συνεχώς και ελπίζω να συνεχίσουν έτσι», είπε αρχικά ο Μινιολέ και συμπλήρωσε αναφορικά με την πορεία της ομάδας του.
«Παίρνουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θέλουμε να τα κερδίζουμε όλα. Η χρονιά έχει δρόμο ακόμα και από τώρα ως τον Φλεβάρη, έχει πολύ σημαντικά παιχνίδια. Πέρυσι τον Μάρτη για παράδειγμα όλοι ξέραμε ότι θα έπαιρνε το πρωτάθλημα ή η Γιουνάιτεντ ή η Σίτι. Τώρα δεν είναι έτσι. Εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε, να πάρουμε όσους βαθμούς μπορούμε και να προχωρήσουμε».
Η Λίβερπουλ μετά το 3-3 με την Έβερτον, βρίσκεται τέσσερις πόντους πίσω από την Άρσεναλ, στην δεύτερη θέση του πίνακα.