O …κοντομάνικος Φλαμινί

Η επιθυμία του Ματιέ Φλαμινί να αγωνίζεται με κοντομάνικη φανέλα τον οδήγησε στο να κόψει τα μανίκια στο χθεσινό ματς με τη Μαρσέιγ και η κίνηση του αυτή δεν έμεινε ασχολίαστη από τον Αρσεν Βενγκέρ.



O …κοντομάνικος Φλαμινί

Κόντρα στην παράδοση που θέλει όλους τους παίκτες της Αρσεναλ να φορούν φανέλες με ίδια μήκος μανικιού, πήγε για δεύτερη σερί φορά τη φετινή σεζόν ο Ματιέ Φλαμινί. 

 

Παρά το γεγονός ότι ο αρχηγός στο χθεσινό ματς κόντρα στη Μαρσέιγ, Περ Μερτεζάκερ είχε επιλέξει η ομάδα να αγωνιστεί με τις μακρυμάνικες εμφανίσεις, ο 29χρονος Γάλλος έκανε αυτό που ήθελε! Ναι μεν φόρεσε τη μακρυμάνικη φανέλα, αλλά φρόντισε να την κάνει…κοντομάνικη.

Το ίδιο είχε κάνει ο Φλαμινί και στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η κίνηση του αυτή εκνεύρισε τους φροντιστές της ομάδας με αποτέλεσμα να διαπληκτιστούν μαζί του.

 

«Δεν μου αρέσει αυτό και δεν θα ξανασυμβεί» τόνισε ο Βενγκέρ.  Ωστόσο, ο Φλαμινί φαίνεται πως θα επιμείνει να φορά κοντομάνικη εμφάνιση. «Παίζω εδώ και δέκα χρόνια σε υψηλό επίπεδο και θέλω να φοράω κοντό μανίκι. Αυτό μου αρέσει» δήλωσε ο Γάλλος μέσος μετά το ματς.