Βίλας-Μπόας: «Δεν μας άξιζε τέτοιο σκορ»
Την ανωτερότητα της Μάντσεστερ Σίτι, όπως άλλωστε ήταν λογικό, την αναγνώρισε ο τεχνικός της Τότεναμ, Αντρέ Βίλας-Μπόας αν και τόνισε ότι το 6-0 είναι ένα σκορ που η ομάδα του δεν άξιζε.

Το γκολ των «πολιτών» στα 12΄΄ ήταν «εφιαλτικό» ξεκίνημα για την ομάδα του και ο Πορτογάλος τόνισε: «Το γκολ στα 12΄΄ ήταν σοκ για μας. Δεν υπήρχε συγκέντρωση αν και η αντίδραση ήταν θετική. Μετά όλα πήγαν στραβά».
Φυσικά, δεν μπόρεσε να μην παραδεχθεί ότι η Σίτι ήταν πολύ καλύτερη αλλά και ο ίδιος ο Πορτογάλος, έδειχνε να μην μπορεί να… χωνέψει το σκορ. «Κάθε ευκαιρία τους γινόταν γκολ και… τιμωρηθήκαμε πολύ, δεν μας άξιζε. Η Σίτι ήταν εξαιρετική και εμείς πολύ κακοί. Είναι δική μου ευθύνη να συνεφέρω τους παίκτες καθώς έρχεται παιχνίδι. Υπάρχει η ευκαιρία να απαντήσουμε στο Γιουρόπα Λιγκ. Πρέπει να αντιδράσουμε σωστά σε μια τέτοια ήττα», πρόσθεσε.