Η πιο μεγάλη «μάχη» του Βίνι Τζόουνς

Στην αποκάλυψη ότι πάσχει από καρκίνο του δέρματος προχώρησε ο Βίνι Τζόουνς. «Eίναι ο πιο δύσκολος και τρομακτικός αντίπαλος» ανέφερε μεταξύ άλλων ο 48χρονος ηθοποιός και πρώην ποδοσφαιριστής.



Η πιο μεγάλη «μάχη» του Βίνι Τζόουνς

Ένας μικρός όγκος κάτω από το μάτι ήταν αυτό που οδήγησε τους γιατρούς στην διαπίστωση ότι ο επιτυχημένος ηθοποιός και πρώην άσος των Γουίμπλετον, Λιντς, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, ΚΠΡ και της εθνικής Ουαλίας είναι αντιμέτωπος με την επάρατη νόσο.

Ο ίδιος φρόντισε να κάνει γνωστή τη δυσάρεστη είδηση, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι ήδη έχει υποβληθεί σε δύο επεμβάσεις στο μάτι και ακόμα μία στο πίσω μέρος του κεφαλιού του.

«Ο καρκίνος είναι μια απαίσια λέξη να ακούς και τρομάζει… Έχω αντιμετωπίσει δύσκολους αντιπάλους στο γήπεδο ή ακόμα και σε φασαρίες σε κάποιο μπαρ. Αλλά αυτό είναι ο πιο δύσκολος και ο πιο τρομακτικός αντίπαλος. Όταν ο γιατρός μου ανακοίνωσε τι έχω τον ρώτησα πόσος καιρός μου μένει ακόμα. Χιλιάδες πράγματα περνούν από το μυαλό σου εκείνη την ώρα… Αν δείτε κάτι στο δέρμα σας και δεν αισθάνεστε καλά τότε θα πρέπει να το ελέγξετε αμέσως» ήταν τα λόγια του 48χρονου πλέον Βίνι Τζόουνς. 

Τόσο στα γήπεδα όσο και τις οθόνες ο Βίνι Τζόουνς έδινε πάντα πολύ σκληρές μάχες… Τις περισσότερες φορές έβγαινε νικητής και αυτό καλείται να κάνει και τώρα… Απέναντι στον πιο «κακό» αντίπαλο…