Στο ITV τα ευρωπαϊκά στιγμιότυπα

Τη συμφωνία για την απόκτηση των δικαιωμάτων προβολής στιγμιότυπων απ’ όλους τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ από το 2015 και μέχρι το 2018, ανακοίνωσε το ITV!   



Στο ITV τα ευρωπαϊκά στιγμιότυπα

Πρόκειται για «deal» που επιτρέπει στην ελεύθερη τηλεόραση να προβάλλει τις καλύτερες φάσεις απ’ όλες τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις της επόμενης τριετίας 2015-2018.

Φυσικά, στο «πακέτο» συμπεριλήφθηκαν και τα στιγμιότυπα από τους τελικούς των δύο μεγάλων ευρωπαϊκών διοργανώσεων, αλλά και του αγώνα για το Σούπερ Καπ που θα διεξάγεται λίγο πριν την έναρξη κάθε αγωνιστικής περιόδου.

«Το ITV θα συνεχίσει να προβάλλει σε ζωντανή μετάδοση τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ μέχρι το 2015 και από εκεί κι έπειτα, δηλώνουμε χαρούμενοι που αποκτήσαμε το δικαίωμα της προβολής των στιγμιότυπων όλων των αναμετρήσεων των δύο διοργανώσεων. Το ITV είναι το κανάλι που έχει εξασφαλίσει όλα τα ματς της εθνικής ομάδας της Αγγλίας στα προκριματικά του Μουντιάλ αλλά και του Euro μέχρι το 2018, ενώ έχουμε και το Κύπελλο Αγγλίας μέχρι το φινάλε της τρέχουσας σεζόν» είπε o επικεφαλής του αθλητικού τμήματος του ITV, Νάιαλ Σλόουν.

Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα, ο βρετανικός οργανισμός τηλεπικοινωνιών, BT, πρόσφερε σχεδόν ένα δισεκατομμύριο λίρες για να αποκτήσει το πακέτο των αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ για την τριετία 2015-2018.