Απολύσεις στη Λίβερπουλ

Στην απόλυση των τελευταίων προσώπων που είχαν παραμείνει στη Λίβερπουλ από την εποχή του Ράφα Μπενίτεθ φαίνεται πως προχώρησε η διοίκηση των «reds», στο πλαίσιο αναδιαμόρφωσης των Ακαδημιών. 



Απολύσεις στη Λίβερπουλ

Παρελθόν αποτελούν από τις ακαδημίες της Λίβερπουλ, ο διευθυντής Φρανκ Μακ Πάρλαντ και ο τεχνικός διευθυντής Ροντόλφο Μπορέλ, παρά το γεγονός ότι η δουλειά τους κρίνεται κατά γενική ομολογία επιτυχημένη.

Στο διάστημα της παρουσίας τους στον σύλλογο, από το 2009, επτά παίκτες των Ακαδημιών έκαναν το ντεμπούτο τους στην πρώτη ομάδα, μεταξύ των οποίων ο Ραχίμ Στέρλινγκ, ο Μάρτιν Κέλι και ο Τζον Φλάναγκαν.  Και οι δυο άνδρες είχαν κερδίσει αρκετούς θαυμαστές με το έργο τους στις ακαδημίες και δεν είναι λίγοι που δηλώνουν έκπληκτοι για την απόλυση του ΜακΠάρλαντ και του (προερχόμενου από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα) Μπορέλ.

Επισήμως, μέχρι αυτή την στιγμή, δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση για την απομάκρυνση τους, ενώ και η διοίκηση της Λίβερπουλ αρνήθηκε να τοποθετηθεί σχετικά. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ ο λόγος που ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί η απόλυση τους είναι το γεγονός ότι είναι σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις για τη λύση των συμβολαίων τους.