Φεύγει… με συμβουλή του Αζάρ!
Να αποχωρήσει από την Τσέλσι στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αν θέλει να βρεθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 με την εθνική ομάδα του Βελγίου και να εντυπωσιάσει στα γήπεδα της Βραζιλίας, παρακίνησε τον Κέβιν Ντε Μπρούιν, ο συμπαίκτης του στους «μπλε», Εντέν Αζάρ!

Ο Ντε Μπρούιν, έχει μείνει παραγκωνισμένος από τον Ζοσέ Μουρίνιο στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και καθημερινά πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι τον Ιανουάριο είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα του ποδοσφαιρικού του μέλλοντος.
Αυτό, θα πρέπει να είναι εκτός Λονδίνου, τουλάχιστον για την ώρα, όπως τόνισε και ο Εντέν Αζάρ! Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός των Λονδρέζων που συνεργάζεται με τον Ντε Μπρούιν και στην εθνική ομάδα του Βελγίου, δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα της πατρίδας του, «Nieuwsblad»:
«Αν δεν παίζει, το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να φύγει. Θα είναι πολύ δύσκολο για εκείνον να παίξει στο Μουντιάλ αν έχει να αγωνιστεί μια ολόκληρη σεζόν με την ομάδα του. Αν κι εμείς στην εθνική ομάδα θέλουμε το καλύτερο για τον Κέβιν, τότε θα πρέπει να φύγει από την Τσέλσι. Ωστόσο, είναι μεγάλο παιδί και θα πάρει την απόφαση μόνος του».