Η βελτίωση και το… παράπονο του Μονρεάλ
Απόλυτα σωστή χαρακτήρισε την επιλογή του να μετακομίσει στην Άρσεναλ τον περασμένο Ιανουάριο, ο Νάτσο Μονρεάλ, ωστόσο, δεν έκρυψε το παράπονο που έχει από την ομάδα του και σχετίζεται με το Μουντιάλ του 2014.

Ο 27χρονος μπακ, έρχεται δεύτερος στις επιλογές του Αρσέν Βενγκέρ για το αριστερό άκρο της άμυνας των «κανονιέρηδων», πίσω από τον Κίεραν Γκιμπς.
Όπως υποστήριξε, ναι μεν έχει βελτιωθεί όσο καιρό βρίσκεται στο Λονδίνο, αλλά το γεγονός πως δεν έχει πάρει όσο χρόνο συμμετοχής θα ήθελε, του βάζει εμπόδια όσον αφορά μια πιθανή κλήση στην εθνική Ισπανίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014.
«Η μετακίνησή μου στην Πρέμιερ Λιγκ, σίγουρα ήταν πολύ σωστή επιλογή. Ήταν ένα άλμα σε ποιότητα και έκανα ακόμα ένα βήμα μπροστά στην καριέρα μου. Όταν είσαι σε μια ομάδα όπως η Άρσεναλ, πάντα σε βοηθάει να εξελιχθείς» είπε ο Μονρεάλ, για να προσθέσει, ερωτηθείς για τις πιθανότητες να βρεθεί στη Βραζιλία το επόμενο καλοκαίρι:
«Ευελπιστώ να βρεθώ στο Μουντιάλ. Ξέρω ότι είναι κάτι πολύ δύσκολο, ειδικά από τη στιγμή που δεν παίρνω όσο χρόνο συμμετοχής θα ήθελα στην ομάδα μου, αλλά θα συνεχίσω να δίνω τη μάχη μου και να δουλεύω σκληρά και βλέπουμε… Θέλω πολύ να πάω κι εγώ στο Μουντιάλ».