Μπάρι: «Χαμογελαστοί ή... κλεισμένοι σπίτι»!

Δεν υπάρχει μέση λύση! Ο Γκάρεθ Μπάρι αναφέρθηκε στο ερχόμενο ντέρμπι της Έβερτον με τη Λίβερπουλ, υποστηρίζοντας πως το τελικό αποτέλεσμα θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τη ψυχολογία των παικτών των δύο ομάδων.



Μπάρι: «Χαμογελαστοί ή... κλεισμένοι σπίτι»!

Ως γνώστης των... μαχών στο Νησί, ο έμπειρος μέσος θυμήθηκε παλιές, μεγάλες στιγμές της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

«Δεν νομίζω ότι κάποιο ντέρμπι από αυτά που έχω ζήσει μπορεί να συγκριθεί με το 6-1 της Μάντσεστερ Σίτι επί της Γιουνάιτεντ. Όπως επίσης και το 5-1 της Άστον Βίλα σε βάρος της Μπέρμιγχαμ. Έχω καλά σκορ να θυμάμαι από τέτοιου είδους παιχνίδια», τόνισε αρχικά ο έμπειρος μέσος και συνέχισε αναφερόμενος στα οφέλη που θα αποκομίσει όποια ομάδα, από τις Έβερτον και Λίβερπουλ, καταφέρει να πάρει τους τρεις βαθμούς:

«Εάν καταφέρεις να πάρεις το ντέρμπι, θα μπορείς να περπατάς στο δρόμο με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό σου. Εάν χάσεις, θα θέλεις να μείνεις κλεισμένος στο σπίτι για μία ή δύο εβδομάδες. Ακριβώς το ίδιο ισχύει σε όλες τις πόλεις. Ελπίζουμε οι οπαδοί μας στο τέλος να χαμογελούν με το αποτέλεσμα, περπατώντας στους δρόμους του Λίβερπουλ».