Η αφιέρωση του Μπεραχινο

Ένα βήμα πιο κοντά στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα του 2015 έφτασε η εθνική ομάδα των ελπίδων σε μια βραδιά που ήταν συναισθηματική για τον επιθετικό της Γουεστ Μπρομ, Σαιντο Μπεραχινο. 



Η αφιέρωση του Μπεραχινο

Υπό το βλέμμα του Ρόι Χότζον, η εθνική ομάδα ελπίδων της Αγγλίας επικράτησε 3-0 της Φινλανδίας και έφτασε ακόμη πιο κοντά στην πρόκριση στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα.

Πέρα από τη νίκη που φέρνει τα «λιοντάρια» κοντά στην επίτευξη του στόχο τους, η χθεσινή βραδιά έκρυβε και βαθύτερα συναισθήματα.

Ο Σαιντό Μπεραχίνο ήταν αυτός που με τα δυο τέρματα του «κλείδωσε» τη νίκη και τι καλύτερο ήταν για τον σκόρερ να αφιερώσει το πρώτο γκολ στον πατέρα του που έφυγε από την ζωή πριν από χρόνια.

Μετά την επίτευξη του πρώτου γκολ ο άσος της Γουεστ Μπρομ σήκωσε τη φανέλα του και παρουσίασε το μήνυμα : «RIP Love U Dad», για τον πατέρα του που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια του εμφυλίου στο Μπουρούντι πριν δέκα χρόνια.

Ωστόσο για τον πανηγυρισμό αυτό ο Μπεραχινο αντίκρυσε την κίτρινη κάρτα με αποτέλεσμα να χάσει την αναμέτρηση της Τρίτης απέναντι στο Σαν Μαρίνο.