«Μαζί για το Euro 2016»!

Αποστολή του Μάρτιν Ο΄Νιλ σε αυτά τα δύο χρόνια του συμβολαίου που υπέγραψε με την FAI, είναι η συμμετοχή της εθνικής ομάδας της Ιρλανδίας στο Euro 2016, όπως τόνισε κατά την επίσημη παρουσίασή του από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.   



«Μαζί για το Euro 2016»!

Ο πρώην τεχνικός της Άστον Βίλα, παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα από την FAΙ και στις πρώτες του δηλώσεις με την ιδιότητα του ομοσπονδιακού προπονητή της Ιρλανδίας, έδωσε το σύνθημα για την επόμενη μεγάλη διοργάνωση στην οποία μπορεί να βρεθεί η εθνική ομάδα.

«Η δουλειά μου είναι να πάμε στο Euro 2016. Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτό, αφού θέλω κι εγώ να συνεισφέρω στη βελτίωση του ιρλανδικού ποδοσφαίρου» τόνισε ο Ο’Νιλ, που ξέρει και με ποιον… θα πρέπει να μιλήσει.

«Θα τηλεφωνήσω στον Τζιοβάνι Τραπατόνι. Ήταν τόσα χρόνια στη θέση που βρίσκομαι εγώ από σήμερα και με την εμπειρία του, ευελπιστώ να μου δώσει χρήσιμες συμβουλές για τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να διαχειριστώ την ομάδα».

Ο Μάρτιν Ο’Νιλ, σε αυτά τα δύο χρόνια που θα διαρκέσει η συνεργασία του με την εθνική ομάδα της Ιρλανδίας, θα έχει στο πλευρό του τον Ρόι Κιν, για την πρόσληψη του οποίου εισηγήθηκε ο ίδιος.