«Στην Άντερλεχτ από τον χειμώνα ο Ντε Μπρούιν»
Σοβαρές πιθανότητες να εξασφαλίσει τον δανεισμό του Κέβιν ντε Μπρούιν από τον Ιανουάριο έχει η Άντερλεχτ, σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας, Χέρμαν φαν Χόλσμπικ.

Στον χρόνο συμμετοχής που χρειάζεται ο Κέβιν ντε Μπρούιν για να μπει στην εθνική ομάδα του Βελγίου για το Παγκόσμιο Κύπελλο ποντάρει η Άντερλεχτ, για να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι.
Σύμφωνα με τον προπονητή της αντιπάλου του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, γίνεται αντιληπτό πως οι συζητήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και μάλιστα δεν είναι απίθανο να επέλθει συμφωνία.
«Ο Κέβιν θα μπορούσε να έρθει στην Άντερλεχτ τον Ιανουάριο. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες. Δεν είναι μία εύκολη συμφωνία, αλλά είναι κάτι που ψάχνουμε. Το Παγκόσμιο Κύπελλο το ερχόμενο καλοκαίρι το κάνει πιο πιθανό. Θέλει παιχνίδια για να μπει στην εθνική ομάδα» δήλωσε ο φαν Χόλσμπικ.