Πιστεύει στη διάκριση ο Μπέκαμ!

Την πεποίθησή του ότι η εθνική Αγγλίας διαθέτει την απαιτούμενη ποιότητα για να διαψεύσει τα προγνωστικά και να διακριθεί στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου εξέφρασε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ!



Πιστεύει στη διάκριση ο Μπέκαμ!

Η μίξη έμπειρων και νέων ποδοσφαιριστών έχει εντυπωσιάσει τον πρώην αρχηγό των «τριών λιονταριών», σε τέτοιο βαθμό που του δίνει τη δυνατότητα να ελπίζει ότι η διοργάνωση της Βραζιλίας μπορεί να έχει... διαφορετικούς πρωταγωνιστές!

Από την αρχή των δηλώσεών του, ο παλαίμαχος μέσος αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που συνόδευαν τον Ρόι Χότζον στη μεγαλύτερη διάρκεια των προκριματικών: «Ανέκαθεν ήμουν αισιόδοξος όταν η Αγγλία συμμετείχε στις διοργανώσεις, διότι έχω νιώσει από κοντά πως είναι όταν αγωνίζεσαι σε ένα μεγάλο τουρνουά. Ο Ρόι (Χότζον) ήρθε στην ομάδα και την άλλαξε. Προσέθεσε στο ρόστερ νεαρούς, ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Είναι λογικό σε προκριματική φάση να έχεις τα πάνω και τα κάτω σου. Όταν όμως περνάς στα τελικά, όλοι ηρεμούν και ανυπομονούν για τη διοργάνωση που θα έρθει».

Όσον αφορά τη δική του εκτίμηση για τις ελπίδες που έχουν τα «τρία λιοντάρια» για διάκριση στα γήπεδα της Βραζιλίας, είπε: «Όταν πηγαίνεις σε μια μεγάλη διοργάνωση, στο μυαλό σου έχεις ότι μπορείς να την κατακτήσεις. Είναι βέβαια δύσκολο, αφού τίθεσαι αντιμέτωπος με μεγάλες ομάδες και σπουδαίους παίκτες. Αυτή είναι η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση, με τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές, αλλά ελπίζω ότι θα καταφέρουμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος».

Καταλήγοντας, ο «Μπεκς» σχολίασε ξανά και το νέο «αίμα» που προστέθηκε στο υπάρχον ρόστερ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, παρουσιάζοντας παράλληλα και τα οφέλη που αποκόμισε η ομάδα από τις νέες προσθήκες: «Διαθέτουμε, όμως, και εμείς σημαντικούς νέους παίκτες, όπως ο Άντρος Τάουνσεντ, ο οποίος έδωσε φρεσκάδα. Παίζει χωρίς ανησυχίες. Πρόκειται για έναν παίκτη που δεν είναι πάντα βασικός, έχει πάει δανεικός αρκετές φορές, αλλά βλέπετε ότι τώρα ανήκει στην εθνική Αγγλίας».