Παραλίγο «μπλε» ο Μέσι

Τη φανέλα της Τσέλσι θα μπορούσε να φορά από το καλοκαίρι ο Λιονέλ Μέσι, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της Mundo Deportivo. 



Παραλίγο «μπλε» ο Μέσι

Με την συνδρομή της Adidas, η οποία ήταν διατεθειμένη να συνεισφέρει καταβάλλοντας το μισό ποσό της ρήτρας αποδέσμευσης που φτάνει τα 210 εκ. λίρες, η Τσέλσι θα μπορούσε να εντάξει στο δυναμικό της τον Αργεντινο σουπερσταρ.

Αν και η ιστορία φαίνεται συναρπαστική, η πραγματικότητα ενδεχομένως να απέχει αρκετά.  Εκτός από το ποσό των 105 εκ. λιρών που θα έπρεπε να εκταμιεύσει η Τσέλσι, θα έπρεπε να πειστεί και ο Μέσι, ο οποίος δεδομένα δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Φυσικά την ίδια δυνατότητα με την Τσέλσι, θα είχαν άλλα μεγαθήρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου που συνεργάζονται με την Adidas, η Μπάγερν και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, για το ενδιαφέρον της Adidas να πάρει τον Μέσι από τη μεγάλη της αντίπαλο, Nike, είχαν ενημερωθεί και οι εκπρόσωποι του παίκτη οι οποίοι ενημέρωσαν τη Μπαρτσελόνα, τονίζοντας παράλληλα την πρόθεση του πελάτη τους να παραμείνει στο Καμπ Νου.