Στα χνάρια της ομάδας του Κλαφ

Στις αρχές της δεκαετίας του 1980, η Νότιγχαμ Φόρεστ, υπό τις οδηγίες του Μπράιαν Κλάφ, ήταν η μεγάλη έκπληξη τόσο του αγγλικού, όσο και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Φέτος, η ομάδα με προπονητή τον Μπίλι Ντέιβις, πέτυχε να ισοφαρίσει ένα σημαντικό ρεκόρ, που είχε επιτευχθεί εκείνη την «χρυσή» εποχή.



Στα χνάρια της ομάδας του Κλαφ

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει καταφέρει να πάρει 12 νίκες σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια, για πρώτη φορά από την εποχή του Μπράιαν Κλάφ. Ο νυν προπονητής της ομάδας, Μπίλι Ντέιβις, περιέγραψε το γεγονός ως «φανταστικό» και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις εμφανίσεις και την κατάληψη της 3ης θέσης στη βαθμολογία της Τσάμπιονσιπ. «Είναι φανταστικό. Είμαι χαρούμενος που ισοφαρίσαμε το ρεκόρ του μεγάλου Μπράιαν Κλάφ. Υπάρχουν όμως και άλλα πράγματα που με κάνουν χαρούμενο. Αυτά είναι οι 18 φορές που έχουμε κρατήσει ανέπαφη την εστία μας, αλλά και η συμπλήρωση 10 μηνών από την τελευταία εκτός έδρας ήττα».

Η Νότιγχαμ πορεύετεαι για την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ και τις νέες ένδοξες ημέρες που θα γνωρίσει στο μέλλον η ομάδα, με τον Ντέιβις να τονίζει: «Όσο βλέπω τον πίνακα της βαθμολογίας με τις μεγάλες ομάδες και τα μεγάλα ποσά, πιστεύω ότι εμεις θα έπρεπε να είμαστε πάνω από αυτές, αλλά είμαι περήφανος».