Ανοιχτή σε προτάσεις για Πάτο η Κορίνθιανς!
Πρόθυμη να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την αγορά του Αλεξάντρε Πάτο είναι η Κορίνθιανς!

Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Ρομπέρτο ντε Αντράντε, αναφέρθηκε στο φημολογούμενο ενδιαφέρον των Άρσεναλ και Τότεναμ και παραδέχτηκε ότι εφόσον η ομάδα του ικανοποιηθεί οικονομικά, θα ανάψει το «πράσινο φως» για την πώληση του Βραζιλιάνου επιθετικού.
«Λαμβάνοντας υπόψη το κόστος του, νομίζω ότι θα είναι δύσκολο να πάει σε άλλη ομάδα της Βραζιλίας. Εάν οι Τότεναμ και Άρσεναλ τον θέλουν, δεν αποκλείουμε να τον πουλήσουμε τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αντράντε.
Βέβαια, εφόσον οι ενδιαφερόμενοι βρουν τη «χρυσή» τομή με την Κορίνθιανς, θα πρέπει να αποσπάσουν και το «ναι» του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Πρόσφατα, ο Πάτο είχε αποκαλύψει ότι είχε δεχτεί κρούση από την Τότεναμ, όμως επέλεξε να παραμείνει στην πατρίδα του.