Δεν ασχολείται με φήμες ο Σουάρες!

Τα αυτιά του «κλειστά» στους... ψιθύρους που τον παρουσιάζουν ξανά έτοιμο να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο κρατά ο Λουίς Σουάρες.



Δεν ασχολείται με φήμες ο Σουάρες!

Ο επιθετικός των «κόκκινων» ξεκαθάρισε πως όσα ακούγονται, σχετικά με το ενδιαφέρον της Ρέαλ Μαδρίτης, αλλά και τις σκέψεις του να αναζητήσει αλλού την ποδοσφαιρική του τύχη, περιορίζονται στο επίπεδο των φημών.

Ο ίδιος θέλει να συνεχίσει να τιμά τη φανέλα της αγγλικής ομάδας, αδιαφορώντας για όσα παρουσιάζουν ως «αποκλειστικά» τα διεθνή Μέσα.

«Δεν θέλω να ακούσω τίποτα σχετικά με τις φήμες. Ο ατζέντης μου ασχολείται με αυτά. Πολλά πράγματα «κατασκευάζονται», αλλά δεν είναι τίποτα αληθινό», τόνισε αρχικά ο Ουρουγουανός στράικερ και πρόσθεσε:

«Πέρασα ένα μπερδεμένο καλοκαίρι, αλλά τώρα χαίρομαι γιατί αγωνίζομαι ξανά. Νιώθω πολύ χαρούμενος και αυτό που θέλω τώρα είναι να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα μου».