«Ύμνοι» Ντιστάν για Λουκάκου

Τις δυνατότητες για να γίνει ένας καλύτερος ποδοσφαιριστής από τον Ντιντιέ Ντρογκμπά, θεωρεί πως έχει ο Ρομέλου Λουκάκου, ο αμυντικός της Έβερτον, Σιλβέν Ντιστάν.«Ύμνοι» Ντιστάν για Λουκάκου

Ο ταλαντούχος επιθετικός, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από την Έβερτον στην Τσέλσι, έχει πετύχει μέχρι στιγμής πέντε γκολ σε έξι παιχνίδια, με το Σιλβέν Ντιστάν να εκφράζει την άποψη ότι ο Λουκάκου βελτιώνεται συνεχώς, επισημαίνοντας παράλληα πως έχει όλες τις περγαμηνές για να γίνει καλύτερος ποδοσφαιριστής από τον Ντιντιέ Ντρογκμπά.

«Μπορεί να του αρέσει ο Ντρογκμπά, αλλά πιστεύω πως ο Ρομέλου είναι διαφορετικός. Είναι πολύ πιο δυνατός. Ο Ντρογκμπά ήταν μία μίξη δύναμης και... κλεψιάς. Ήθελε να έρχεται δυνατά πάνω σου και όταν έκανες και εσύ το ίδιο έπεφτε κάτω», ανέφερε αρχικά.

«Ο Ρομέλου είναι 100%. Εάν πας ώμο με ώμο δεν πρόκειται να σταματήσει. Ο Ντρογκμπά ήταν επιφυλακτικός αναδορικά με το πότε θα πέσει. Αν ο Ρομ μπορέσει να είναι το ίδιο καλός με άλλους τρόπους, θα ήταν σπουδαίο», συμπλήρωσε στη συνέχεια.