«Πονοκέφαλο» προκάλεσε χορηγός στη Γιουνάιτεντ

Αναστάτωση προκάλεσε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χορηγός στοιχηματική εταιρεία η οποία δίνει τη δυνατότητα για ποντάρισμα στην επιστροφή του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον στον πάγκο της ομάδας πριν την έναρξη της επόμενης σεζόν. 



«Πονοκέφαλο» προκάλεσε χορηγός στη Γιουνάιτεντ

Δυσαρεστημένα φαίνεται να είναι στελέχη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την χορηγό εταιρεία bwin η οποία αποφάσισε να προσφέρει με απόδοση 6,50 στοίχημα για το ενδεχόμενο ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον να ξανακαθίσει στον πάγκο του συλλόγου.

Όπως εξήγησε εκπρόσωπος της εταιρείας μετά την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του Σκωτσέζου τεχνικού, η bwin αποφάσισε να προσφέρει μια σειρά από στοιχήματα σχετικά με τον Σερ Αλεξ. «Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο» σχολίασε το στέλεχος της στοιχηματικής εταιρείας. 

Από την άλλη, εκπρόσωπος της Γιουνάιτεντ τόνισε πως η εταιρεία είναι συνεργάτης και όχι θυγατρική του συλλόγου, κατά συνέπεια η Γιουνάιτεντ δεν έχει κάποια επιρροή στα προσφερόμενα στοιχήματα, ενώ έσπευσε να προσθέσει πως ο Σερ Αλεξ έχει ξεκαθαρίσει αρκετές φορές πως δεν προτίθεται να επιστρέψει.