Επέστρεψε ο Φλέτσερ!
Σχεδόν 11 μήνες μετά την τελευταία του εμφάνιση, ο Ντάρεν Φλέτσερ, επέστρεψε στην αγωνιστική δράση! Ο Σκοτσέζος μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ταλαιπωρήθηκε από πρόβλημα στο έντερο τα τελευταία δύο χρόνια, έπαιξε με τη δεύτερη ομάδα των «κόκκινων διαβόλων» κόντρα στη Φούλαμ!

Πολύ σημαντική μέρα είναι η 28η Οκτωβρίου για τον Ντάρεν Φλέτσερ!
Έχοντας παλέψει για αρκετούς μήνες με την πάθηση που τον ταλαιπώρησε στο έντερο, ο έμπειρος μέσος αγωνίστηκε και πάλι, το βράδυ της Δευτέρας, έπειτα από περίπου 11 μήνες απουσίας από την αγωνιστική δράση.
Ο Φλέτσερ, έπαιξε με τη δεύτερη ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε παιχνίδι κόντρα στην αντίστοιχη της Φούλαμ και αντικαταστάθηκε στο 67ο λεπτό. Έδειξε πολύ καλά στοιχεία, αλλά όπως είναι απόλυτα λογικό, ακόμα δεν είναι σε θέση να βγάλει 90λεπτο, αλλά ούτε και να παίξει σε ματς της πρώτης ομάδας και τόσο ανταγωνιστικού επιπέδου.
Πάντως, από τις αρχές Σεπτεμβρίου προπονείται υπό τις οδηγίες του Ντέιβιντ Μόγιες και όπως όλα δείχνουν, πολύ σύντομα θα είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του!
Η τελευταία του συμμετοχή σε αγώνα πρωταθλήματος με την κόκκινη φανέλα, ήταν η νίκη (4-3) επί της Νιούκαστλ, στο πλαίσιο της Boxing Day (26/12) του 2012.