Στόχος η Βραζιλία για Σάντρο

Απόλυτα ικανοποιημένος με τον αυξημένο χρόνο συμμετοχής που λαμβάνει το τελευταίο διάστημα στην Τότεναμ εμφανίστηκε ο Σάντρο, αφού πιστεύει ότι όσο περισσότερο αγωνίζεται στην αγγλική ομάδα, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να κληθεί στην αποστολή της εθνικής Βραζιλίας για το Μουντιάλ!



Στόχος η Βραζιλία για Σάντρο

«Είναι καλό που παίζω ξανά σε κάθε παιχνίδι. Ήμουν εκτός για πολύ καιρό,  αλλά τώρα νιώθω ξανά χαρούμενος. Το Μουντιάλ πλησιάζει και πρέπει να βρίσκομαι εκεί», τόνισε αρχικά ο διεθνής μέσος και πρόσθεσε:

«Πρέπει να συμμετάσχω και εγώ. Εάν επιστρέψω στο 100% γιατί να μην πάω; Είμαι αισιόδοξος και ελπίζω να παίξω στο Μουντιάλ. Πρέπει, όμως, να συνεχίσω έτσι γιατί ο προπονητής έχει ήδη επιλέξει την ομάδα και με αυτή πρόσφατα πήρε το Confederations Cup».