Απέφυγε τα χειρότερα ο Γκρέιαμ

Τρεις εβδομάδες θα είναι τελικά το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης ο Ντάνι Γκρέιαμ, αποφεύγοντας τα χειρότερα μετά το σκληρό μαρκάρισμα του Γκάρεθ Μπάρι, στην ήττα (2-1) της Χαλ από την Έβερτον, το απόγευμα του Σαββάτου.   



Απέφυγε τα χειρότερα ο Γκρέιαμ

Ο επιθετικός των «τίγρεων» τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης απέναντι στα «ζαχαρωτά» και άπαντες στην ομάδα φοβήθηκαν πολύ για την κατάσταση του ποδιού του.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων, όμως, ήρθαν να τους καθησυχάσουν και να ανακουφίσουν τον ποδοσφαιριστή που θα χρειαστεί να απουσιάσει από τα αγωνιστικά πλάνα του Στιβ Μπρους για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της Χαλ, η επιστροφή του Γκρέιαμ στη δράση αναμένεται στο εκτός έδρας ματς απέναντι στη Σαουθάμπτον, στις 9 Νοεμβρίου.