Βαθιά το χέρι στην τσέπη για Πογκμπά!

Πρόθυμη να... αδειάσει τα ταμεία της, προκειμένου να αποσπάσει τα δικαιώματα του Πολ Πογκμπά εμφανίζεται η Μάντσεστερ Σίτι.



Βαθιά το χέρι στην τσέπη για Πογκμπά!

Δημοσίευμα της «Μirror» αναφέρει πως οι «πολίτες» σκοπεύουν, ενόψει Ιανουαρίου, να δαπανήσουν μέχρι και 40εκατ. λίρες για να πάρουν τον Γάλλο μεσοεπιθετικό από τη Γιουβέντους.

Εκτός του χρηματικού, η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι θα επιχειρήσει να «πατήσει» στο γεγονός ότι στις ακαδημίες της ομάδας υπάρχει ο Πατρίκ Βιειρά, ο αγαπημένος ποδοσφαιριστής του Πογκμπά όταν ξεκινούσε τα πρώτα του βήματα!

Το συμβόλαιο του νεαρού άσου εκπνέει σε δύο χρόνια, όμως εκτιμάται ότι με το κατάλληλο ποσό, η «Γηραιά Κυρία» θα ανάψει το πράσινο φως για την επιστροφή του παίκτη στο Μάντσεστερ, αυτή τη φορά για λογαριασμό της αιωνίας αντιπάλου της Γιουνάιτεντ!