«Χυλόπιτα» στην Τότεναμ ο Χόντα!

Όσο κοντά έφτασε στη μεταγραφή του στην Τότεναμ... άλλο τόσο μακριά θα μείνει ο άσος της ΤΣΣΚΑ, Κεϊσούκε Χόντα, ο οποίος σύμφωνα με νέες πληροφορίες που πηγάζουν από την Ιαπωνία, θα καταλήξει τελικά στο αρχικό του προορισμό, τη Μίλαν.



«Χυλόπιτα» στην Τότεναμ ο Χόντα!

Το μέλλον του Ιάπωνα αστέρα έχει περάσει από χίλια κύματα...

Ο ίδιος παραμένει αναποφάσιστος, αφού έχει βρεθεί πολύ κοντά στη συμφωνία τόσο με τη Μίλαν, όσο και με την Τότεναμ στη συνέχεια, την ώρα που η Λίβερπουλ στεκόταν στη γωνία και περίμενε.

Το συμβόλαιο του Χόντα, όπως είναι γνωστό, λήγει τον προσεχή Δεκέμβρη, με αποτέλεσμα να έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί το μέλλον του με όποια ομάδα επιθυμεί.

Τελευταία ομάδα που... επιθυμούσε ήταν η Τότεναμ, με την οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα από το «Νησί» είχε βρεθεί πολύ κοντά στη συμφωνία, μετά από συζητήσεις που έγιναν κάτω από άκρα μυστικότητα.

Νέες πληροφορίες όμως, οι οποίες προέρχονται από τη χώρα του Χόντα, αναφέρουν πως τελικά ο 27χρονος άσος επέλεξε τη Μίλαν, η οποία ήταν και η πρώτη ομάδα που εξέφρασε ενδιαφέρον για εκείνον.

Όλα όμως θα κριθούν από το αν οι Ιταλοί προκριθούν στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε περίπτωση που δεν γίνει αυτό, τόσο το σκηνικό αλλάζει και πάλι, και ο Χόντα βγαίνει ξανά στη «γύρα».